Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megrendelés ( vásárlási feltételek)

 

A rendelésnél előnybe részesítjük a mailt (olcsopelus@gmail.hu ), de nyugodtan hívhatsz (+3630/6879-750) is, akár többször is.

 

 

 

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy nem mindig van minden termék raktáron, hiszen nagyon sokféle termék van és a tárolási kapacitásunk véges. Ezért kérlek, hogy a megrendelésed előtt mindig egyeztessünk!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSAK ELŐZETES

EGYEZTETÉS UTÁN A KÖVETKEZŐ

TELEPÜLÉSEKEN: ( bizonyos települések esetében

rendelésenként jelképes szállítási költséget számolunk)


* Lakitelek


* Kecskemét


* Cserkeszőlő 200,- Ft/rendelés


* Kunszentmárton 200,- Ft/rendelés


* Kiskunfélegyháza 200,- Ft/rendelés


* Nagykőrös 200,- Ft/rendelés


* Kocsér 200,- Ft/rendelés


* Tiszakürt 200,- Ft/rendelés


* Tiszaalpár 200,- Ft/rendelés


* Tiszakécske 2 00,- Ft/rendelés

 

Postázás  megoldható előreutalással! A csomagjainkat a Magyar Posta kézbesíti.

 

A rendelés leadásakor, kérlek add meg az elérhetőségeidet:

Név

Telefonszám

E-mail cím,

hogy értesíteni tudjunk, ha bármi változás lenne a megbeszéltekhez képest!

 

A megrendeléseket mindig visszaigazoljuk 1-2 napon belül email-en.

Ha ez nem történik meg, akkor kérlek hívj, mert lehet hogy nem is tudunk a rendelésedről!

Számlaigényt kérjük előre jelezni!

 

Vásárlási feltételek:

A szerződés tárgya
A olcsopelus.5mp.eu weboldalon megrendelt valamennyi termék.

Vételár
A termékek ára a mindenkori általános forgalmi adót tartalmazza, bruttó végfelhasználói árak, és a feltüntetett mennyiségi egységekre vonatkoznak (karton, csomag, db).

Szállítási és Fizetési feltételek
Weblapunkon személyes úton vagy  postázással történik az átvétel, a fizetés történhet előre utalással, illetve  készpénzben az átvételkor valamint csak magyarországi megrendeléseket teljesítünk! A termékek a Magyar Posta csomagjaiban kerülnek kézbesítésre postázás esetén. A termékek hiánytalan meglétének, illetve sértetlenségének ellenőrzése a Vevő feladata! Bármilyen rendellenesség észlelésekor a futárral kell jegyzőkönyvet felvetetni az átvétel időpontjában! A szolgáltatás díjszabása a "megrendelés" alatt található.

Termékgarancia
Az általunk eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát, illetve szavatosságot vállalja. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett vételárat (leszámítva a postázás költségeit) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, valamint higiéniai termékek esetében kizárólag eredeti, bontatlan csomagolásban köteles azt visszavenni.

Adatvédelem
Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Oldal üzemeltetője: Fekete László Attila e.v ( 79600367-1-23)